fredagkväll!

satt precis och spelade robinson spelet, och såg nu hur mycket klockan var, det är ju fredag och det innebär helg men endå, det är ju en dag imorgon med!
då kanske jag och min faster åker till Borås och shoppar lite, myys !

men nu ska jag tvätta av sminket och sånt.
puss


bilder på mig och julia !

hihih :)






























när jag kolla på dig förr så stod du och log, men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig.. du tittar förbi som att du aldrig har känt mig. och det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker inte mig, du varken ser eller hör..


nämen nu ska jag fan plugga!
puss

Mobilinlägg!

Hej alla godingar, tänkte bara kolla om det gick att blogga från min stenålderstelefon, och det gjorde det så tänkte att jag lika gärna kan skriva ett litet inlägg! Idag har jag inte gjort så mycket, Julia åkte hem tidigt imorse, och sen har jag mest vart på rummet och lyssnat på musik och pluggat lite till provet på måndag. Just nu ligger jag i sängen och är hur trött som helst.. Men ska kila ner och ta några bullar och göra lite chai... TTYL <3

äntligen helg !

halo gubbar och kärringar, damer och herrar. tjejer och killar osv ;)

Nu är jag lagom trött efter en låååååååång dag. gick upp halv sju idag för att sedan bege mig till skolan och ha orientering, mindre kul faktiskt. jag klarade faktiskt sju kontroller, även om min lärare sa att jag bara behövde ta fem. så highfive på det alltså!
Jag var ledig resten av dagen så gjorde lite skolarbete och sen gick man och käkade lite lunch med några kompisar, sen gick vi runt i skolan hur länge som helst, och då kanske ni undrar varför jag inte va så smart och åkte hem?! Jo för det kunde jag nämligen inte för först skulle jag träffa Simone och sen skulle jag vänta på Julia. För att hon skulle följa med mig hem och sova här i helgen. MYS!
När Julia väl hade kommit så gick vi åter igen runt i skolan och bara chillade, jag utan skor dåå för att dem va blöta efter att ha trampat i lera och lite allt möjligt på orienteringen..

Här får ni iallafall en bild på mig och min babe Julia. nu ska vi ha myys, titta på film eller något !

 



puuuuuuuss!


lite tidsfördriv

hej!
borde egentligen läsa min svenska bok 'Snabba Cash' och göra case uppgiften men istället så har jag fastnat här vid datorn med en skål med godis och go musik, och när jag ändå håller på så kan jag bjuda lite på dem här frågorna !

1. Ditt favoritflicknamn? Tycker Sabrina är ett fint namn!

2. Ditt favoritpojknamn? hmm.. vet inte

3. Vilken hårfärg är finast på killar? Spelar ingen roll alls!

4. Hur gammal var du när du fick din första kyss? Haha 13 tror jag 

5. Har du någonsin legat på sjukhus? Nej

6. Drömjobb? Förskolelärare ! 

7. Harry Potter eller Twilight? Gillar inte såna filmer men om jag måste välja så Twilight.

8. Vad luktar du? Just nu? kokos (:

9. Vad skulle du hetat om du inte hette ditt nuvarande namn? oj jag minns inte vad mamma sagt :p 

10. Vad gör du om 10 år? jobbar på förskola, har barn och kille ;)

11. Har du någonsin ätit djurmat? euw ne 

12. Berätta en historia om ett av dina ärr? har inget

13. Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 20

14. Finns det en låt du börjar skratta åt varje gång du hör? Hahah, superman

15. Vem är din favorit artist? lady gaga eminem och rihanna

16. Tror du på spöken? nej haha

17. Vilka är dina favoritflingor? kalaspuffar och såna där chokladflingor 

18. Vilken superkraft skulle du vilja ha? ingen aning

19. Vad är nackdelen med dina djur? att dem skäller så fort det är ngt

20. Skulle du kunna träffa dina läsare? jadå

21. När drack du senast alkohol och vad drack du? kmr inte ihåg när, smirnoff 

22. Beskriv en perfekt pizza? men jobbiga frågooor 

23. Vilken är din favorit Disneyfilm? Pochahontas och lejonkungen :p

24. Vad gör du när ingen ser? hmm.. flummar 

25. I vilka städer har du bott? städer o städer.. kållered, lindome, hällesåker, herrljunga och nu kinna

26. Vart vill du bo? hmm i dont know

27. Favortserie? jersey shore och OTH

träffade Simone my babiigirl igår och idag, ska träffa henne imorn och på torsdag oxå!!
nemen nu ska jag försöka slita mig härifrån, om de nu går, nisse ligger nämligen i knät på mig.. så ska jag plugga, duscha sen SOVA!

puss


but mama im in love with a criminal

hörde Britneys nyaste låt på radion innan idag när jag satt i bilen påväg mot Borås, därför jag skrev 'but mama im in love with a criminal' ..
anyway idag vaknade jag lite sent igen, hade helkonstiga drömmar inatt/imorse så var faktiskt lite svårt att vakna. men när jag hade vaknat till så gick jag ner och tog mig en god frukost och läste dagens tidning. det gör jag faktiskt varje dag, hehe. sen så gick jag upp på mitt rum, bäddade sängen och satte mig och läste lite Socialt Behandlingsarbete sen så ringde jag till min kära mor och pratade lite med henne, hon får allt sluta vara förkyld såhär ofta! Krya
efter en stund så hade även hundarna ätit så då gick vi ut med dem sen så drog vi till Borås och handlade mat. köpte jätte goda frallor och massa annat gott!
så när vi kom hem så åt jag en ostfralla och till det så drack jag ett stort glas oboy.

sen så pratade jag även med BFF, vi pratade om allt mellan himmel och jord, kan säga er en sak.. jag saknar verkligen den bruden, men no matter what happens så kommer hon föralltid vara min BFF.. älskar henne otroligt mycket !

och så har jag snackat med mina underbara babes på fb, som då heter Julia och Simone. åh vad jag längtar till imorgon. men det är en hemlis just nuu, tihii ni får veta imorgon efter skolan :D

nu ska jag och ena min hund ut på en promenad, sen ska jag kila in i duschen och plugga lite!

puss

nevermind i find someone like you

oj vad klockan typ har rusat iväg, den är redan kvart i sju. och jag fortfarande pyjamas på mig.. vad har jag gjort idag egentligen..
vaknade för ungeför sju timmar sen, ops sent.
käkade frukost, två mackor med ost och ett glas mjölk. sen så satte jag mig i mitt rum och har lyssnat på lite techno och drogat 'someone like you' med Adele. lyssnar på den nu igen, och så har jag lyssnat på underbara Lady Gaga!
och så har jag vart en duktig flicka och dammsugit. hihi.
fick ett sms för ungefär en timme sen, av en person som jag saknar hur mycket som helst, trodde aldrig den personen skulle skicka ett sms till mig igen, någonsin.. så blev lite chockad, men får la se om den där människan ens svarar!

 



well, äter lite godis nu och lyssnar på musik, ska fortsätta med det.
fast borde läsa 'Snabba Cash' får se hur det blir med det !
om någon timme eller så, så ska jag basta. gött !

puss ♥ 


hejssaaaan

Dagens humör: glad :D
Dagens mående: haft ont i huvet hela dagen typ men annars mår jag bra!
Dagens borde: plugga!
Dagens frisyr: hängande..
Dagens smink: foundation, puder, rouge och mascara. 
Dagens klädsel: jeans, vitt linne, grå tjocktröja och underkläder 
Dagens planer: göra chailatte, plugga kommunikation, diska, städa, duscha! 
Dagens materiella vill ha: Iphone 4! 
Dagens fundering: hur fan kan magen kurra egentligen?! och varför man har ansiktsboken :))
Dagens beroende: ingen aning :o  
Dagens tråkigaste: Vädret och psykologi lektionen.. 
Dagens längtan: mamma, syskonen, vännerna!
Dagens superlängtan: Pappa och alla i hela släkten som jag inte träffat på länge! 
Dagens tidning: Gp
Dagens låt: Someone like you - Adele

precis ätit lite middag och nu ska jag plugga lite kommunikation..


puuuuuss

pluggpluggplugg..

hallo där
va ett tag sen nu som jag skrev här.. har vart lite busy så att säga, mycket med skolan och har inte riktigt vetat vad jag ska skriva..
men tänkte att det va dags att kanske uppdatera sig lite, well, idag så var jag i skolan och på svenska lektionen fick vi reda på att när vi ska till Stockholm med klassen v.43 så ska vi gå i spåret till Snabba Cash filmen(alltså vi ska gå där den spelades in och få uppgifter om det)? så först ska vi läsa boken, vi fick den idag och vi ska hinna läsa till sidan 55 nästa vecka, jag ogillar starkt att läsa böcker helst långa.. men har redan fastnat i den så blir inte så svårt, sen så ska vi även hinna se filmen också innan vi åker.

nu har jag iaf vart hemma i några timmar, och jag har väl inte gjort något speciellt precis, mer än att ha pluggat till Förskola, skola, fritidshem(FSF) redovisningen om barns utveckling som vi ska ha imorgon. har även läst lite kommunikation som vi har till på fredag. men det har får räcka för idag, för alldeles strax ska jag gå ut och basta. mmmmh:)



ha det bra så länge.
puss ♥  




lördag kväll !

vaknade precis, la mig i sängen för typ två timmar sen, så somnade. oh va gött det va att sova kan jag säga er.
idag har jag typ bara suttit vid datan hela dagen, gud så roligt asså.. och så har jag käkat massa chips, ska fortsätta med det och så ska jag försöka vakna lite ;)
om en stund blir det bastu, fyfan va gött, så blir det säkert datan igen sen sova för jag är trött!

pusspuss !


Dagens ord !

Gråt aldrig över en person som sårar dig, le ist och säg "tack för att du ger mig möjligheten att träffa någon som är bättre" ;)



började mitt blogginlägg med några sanna ord, ska nog göra 'dagens' lite oftare.. alltid kul med variation,eller vad säger ni?!
tänkte iaf att jag skulle berätta lite om min dag, jag har väl inte gjort så himla mycket förutom att ha haft en lååååång skoldag.
Jag började kvart över åtta och då hade vi Socialt behandlingsarbete, då kollade vi på en film som heter Under ytan, ni kanske har sett den, men för er som inte har sett den så handlar den om 21åriga Sandra som är mitt inne i ett drogmissbruk, med sig har hon sin 'dödspolare' Roffe. Efter att Sandra har vart med om många saker så bestämmer hon sig för att flytta till ett behandlingshem, under tiden hon är där känner Roffe att han måste ha en ny kompanjon/flickvän, och då väljer han Sandras 18åriga lillsyster Jannika. Så mitt under Sandras bättringsväg så hamnar Jannika i ett drogmissbruk. så mycket mer har vi inte hunnit se.
sen hade vi förskola, skola fritidshem då gjorde vi vårat grupparbete om barns utveckling, efter det hade vi skapande verksamhet då målade vi stenar, sen så planerade vi lite saker inför kultkalaset och efter det hade jag psykologi. slutade kvart över fyra, åkte hem och sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mera..

tycker det är så skönt att jag inte har några läxor att göra idag, har en läxa(intervju) tills imorgon, men jag var så duktig så jag har redan gjort den. sen så har vi läsning i kommunikationsboken och psykosocialt arbetesboken till på tisdag.

jag hoppas det funkar att lägga in bilder nu för det funkade aldrig igår, här kommer iaf tre utav alla bilder på mitt nya rum!

 ena sidan av rummet!

 närbild!

 nalle ♥

tycker faktiskt det är dags för en bild på mig själv, även fast den kanske är gammal.


äsch, ni får en till ;)

 mohaha, fin bild (:

bara EN till. sista jag lovar :D

 

så, nu ska jag äta en risifrutti, och sen fixa mig och sen sova.
puss på er!


RSS 2.0